Приключенията започват!

Създаването на частна детска ясла „Приключенци” неусетно се превърна в съкровено желание. Мечтаехме за възможността да създадем място пречупено през призмата и опита ни като родители. Нашата мечта се сбъдна!

Детска ясла „Приключенци“

Детска ясла „Приключенци“ е място, където децата откриват, мечтаят и растат. Място, в която се подхожда съзнателно към огромните възможности и потенциал на детския ум още от най-ранна детска възраст.

И не на последно място – в нея работи екип от хора, който отдава нужното внимание на детските емоции, индивидуалност и интереси.

Основатели

Ние сме Цвети и Криси – две майки на общо пет деца; ентусиасти с големи мечти; цветни представители на зодиакалния знак „близнаци”; неуморни търсачи на ново знание и основатели на частна детска ясла „Приключенци” – едно специално място, вдъхновено от децата.

Нашата подкрепа и силна опора се крие в огромното търпение и силната обич на двама вдъхновяващи съпрузи и отдадени татковци. А смисълът – той грее в очите на нашите деца!

Професионалният ни опит се преплита някъде между танците, архитектурата, маркетинга, социалните дейности, създаването на солна стая, ръководенето на ресторантьорски бизнес, организирането на събития, писателството, заниманията за бебета и деца… и общо 12-те години трудов стаж на позицията „мама”. Приятно ни е да се запознаем!

Екип

Нашият екип е обединен от вярването, че всяко дете е една малка вселена!

Ние осъзнаваме огромната отговорност и привилегия да бъдем част от израстването и формирането на личността. За нас е важно да опознаем всяко малко човече, прекрачило прага на детската ясла и да създадем среда, в която то да се чувства спокойно и обгрижено.

"Децата са безстрашни приключенци и свободолюбиви откриватели, когато са обичани!"

Специалисти

Нашият приключенски екип е разноцветен! Ежедневна грижа за децата полагат медицинската сестра и помощник-възпитателите. За всички други забавни дейности и усвояването на допълнителни знания и умения, има грижата нашият екип и външните специалисти – учител по английски език, музикален педагог, арт терапевт и йога инструктор. 

Всички заедно се грижим за изграждането на спокойна и сигурна среда, в която щастието на децата е основен приоритет.

Майка и дете играят

Занимания

В детската ясла всеки ден е приключение! Ние вярваме, че ежедневието на децата е крехък баланс между позната рутина, която дава спокойствие и увереност, и нови преживявания носещи положителни емоции и възможност за усвояване на умения.

С нас малките приключенци участват в различни занимания. Една част от тях са по одобрена от МОН учебна програма. А другите се водят от външни специалисти – учител по английски език, музикален педагог, йога инструктор, арт терапевт.

Станете част от нашето приключенско семейство!

Такси

Месечна такса – 1100 лв.*
*Включва целодневна грижа и всички допълнителни занимания – йога, английски език, музикален педагог, арт терапевт и др.

Такса за храна – 45 лв.** / седмица
**Дължи се само за дните, в които детето посещава детската ясла. Храната се доставя от лицензирана частна кухня.

Приемът на приключенци е целогодишен при наличие на свободни места! Запазване на място за следваща учебната година (септември – май) се случва с предварително записване и заплащане на депозит в размер на една месечна такса.

Депозитът се приспада от последния месец на детето в детската ясла.

!Важно – На този етап се преустановява записването на нови деца за учебната 2024/25 година поради липса на свободни места!

Нашето пространство

Приключенското ни местенце е вдъхновено от откривателската същност, желанието за знание и неподправеното любопитство на децата.

Малките приключенци бързат да отворят очи сутрин, тичат, скачат и кипят от енергия – чака ги цял един свят пълен с чудеса и нямат нито минутка време за губене!