Приключенията продължават!

Основаването на Учебен център „Приключенци“ бе дълго чакано продължение на нашето пътешествие. В него вложихме смисъла на отвореното пространство даващо палитра от възможности за учене и себеизразяване. Нашето приключенско семейство расте!

Учебен център „Приключенци“

Учебен център „Приключенци“ е място, където децата учат, играят и творят!

Място, в което всеки има възможност да се потопи в разнообразие от творчески, танцови, спортни и учебни активности. Пространство, в което работят преподаватели с дългогодишен опит и отдаденост към своята мисия – да са водачи по пътя към знанието и развитието.

Основатели

Отново сме ние – Цвети и Криси – в търсене на ново приключение и опит да добавим още едно кътче към нашата „Приключенска земя“. Водени сме от желанието да създадем пространство, в което всеки да намери по нещо за себе си. Място, където децата да опознават изкуството, музиката, спорта, езиците и науката, тъсейки своето собствено отражение.

Вълнуваме се да посрещнем много малки и големи приключенци, и вас – техните родители, в нашето голямо Приключенско семейство!

Майки с деца

Дейност

В Учебен център „Приключенци“ се провеждат занимания в различни направления както през делничните, така и през почивните дни. Те са разделени спрямо възрастта на децата, за която са предназначение.

В летните месеци от 1 юни до 1 септември в учебният център се провежда Лятна занималня „Приключенци“ за деца от 1-ви до 4-ти клас. За повече информация и записване за летния период, моля свържете се с нас.

Екип

Божидара Наумова

Йога

Amy Ann Sabella

Английски език

Борислав Гергинов

Изкуство

МА Veronica Salvador

Английски език

Даниела Костова

Арт работилници

Станете част от нашето приключенско семейство!

Нашето пространство

Нашето пространство е вдъхновено от детското въображение, което рисува космически кораби от клонки и листа, няма рационални граници и живее в безвремие.

Децата виждат със сърцето си, смеят се с глас и откриват магията, защото я търсят!