Дете с раница

Приключенски дни

01.05 – 31.05.2022

Приключенските седмици съвпадат с адаптационния период за всяко дете. За нас е важно родителите да направят информиран избор на детска ясла за своя малък приключенец. По тази причина ние предоставяме възможност за посещение в детската ясла в рамките на една седмица – без заплащане на такса или дългосрочно обвързване. За периодът се дължи единствено заплащане на храна за детето на стойност 25 лв.

През тези няколко дни децата ще могат да се включат във всички дневни занимания и да опознаят екипа на детската ясла. В това време родителите ще имат достъп до видеонаблюдение и ежедневна обратна връзка за това как се чувства детето в новата среда, с какви трудности се сблъсква, какви интереси проявява.

Седмицата завършва с индивидуална среща с родителите, на която се прави кратко обобщение на преживяното и се обсъждат всички въпроси, които вълнуват родителите и нашия екип. Впоследствие семейството взема решение, дали иска да повери своето дете на грижите на нашия екип.

Ако желаете да се включите в събитието, моля свържете се с нас чрез посочените контакти или чрез формата „НОВ ПРИКЛЮЧЕНЕЦ”.